Top Doodles
Original Australian LABRADOODLES

 

GASTGEZIN

WIJ ZIJN OP DIT MOMENT NIET OP ZOEK NAAR EEN GASTGEZIN

Wat is een gastgezin?

 Als gastgezin krijgt u een teefje als uw huishond zonder betaling. Het teefje blijft gedurende de fokperiode in eigendom van Top Doodles. Het is vanzelfsprekend dat ons meisje bij u in het gezin blijft nadat zij haar nestjes heeft gekregen. Na het krijgen van de nestjes wordt de teef, na sterilisatie, uw eigendom. Alle kosten rondom zwangerschap zijn voor onze rekening, alle andere kosten die horen bij een hond zijn voor rekening van het gastgezin.

Omdat wij het ras op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, willen we graag deze honden in zorgzame gezinnen plaatsen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdient en kunnen wij meer mensen blij maken met een Australian Labradoodle.

Het gastgezin woont bijvoorkeur dicht bij ons in de omgeving van Etten-Leur, niet verder dan op een afstand van ongeveer 30 minuten rijden. Deze afstand biedt de mogelijkheid om elkaar en de honden regelmatig te ontmoeten. Een grotere afstand is geen bezwaar als het gastgezin bereid is om regelmatig onze kant op te komen om de honden aan elkaar te laten wennen.

Een teefje zal haar nestjes, als ze op de juiste leeftijd is, bij ons krijgen. Dat betekent dat ze rondom de bevalling ongeveer 8 weken bij ons verblijft. Tijdens de kraamtijd bent u uiteraard van harte welkom om moeder met de pups te bezoeken. 

Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op via info@topdoodles.nl  voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking!