Top Doodles
Original Australian LABRADOODLES

ONZE HONDEN


JOEP 

Is onze allereerste Labradoodle. Hij woont al sinds 2008 bij ons en is geboren bij Dog's Paradise. Joep heeft een superlief en zachtaardig karakter.


 PIP

Ons altijd blije Pip kwispelt de hele dag met haar staart. Ze woont samen met Joep onze eerste Labradoodle in Etten-Leur bij Sylvia. Ze zijn een heerlijk stel!!

Pip heeft een zeer mensgericht karakter en is een echte knuffelkont. Ze rijdt graag mee in de bus van haar baasje. Een autorit kan haar niet lang genoeg duren. 

Pip is een echte allemans vriend.

 FLEUR

Onze mooie Fleur woont bij Shirley in Bosschenhoofd. Ze gaat 4 keer per week mee naar de winkel, waar Shirley werkt, en geniet van alle aandacht van de klanten die daar komen. Komt dat even goed uit want het liefst wil ze de hele dag aangehaald worden. Sommige klanten komen haar regelmatig een snoepje brengen, ze wordt dus echt verwend. 

Fleur is een lieve sociale doodle.SAAR

Onze kleine Saar is een echte spring in het veld die geen vlieg kwaad doet. Ze is graag bij het vrouwtje waarmee ze samenwoont in St. Willebrord. Ze houdt haar baasje goed in de gaten en volgt haar overal waar ze gaat. Saar drinkt haar water het liefst rechtstreeks uit de buitenkraan. Lekker koud en vers!! Kleine Moos (een dochter van Saar) komt vaak spelen en moeder en dochter kunnen het samen goed vinden. Ze kijkt graag over de bank naar buiten om te zien wat er op straat gebeurt. 

Kortom een heerlijke volgzame doodle.

 LARA

Lara oftewel Laartje zoals we haar vaak noemen. Ze woont in Zundert in een gezin met 2 lieve kinderen. Ze heeft een grote tuin tot haar beschikking, waarin ze na hartenlust speelt en rent. Lara heeft van die lieve oogjes waar je gewoon in verdrinkt. Ze is een stabiele hond die net als alle andere doodles graag bij je komt voor een knuffel. Ze kan soms ook een klein beetje ondeugend zijn. Maar ja die oogjes hè........SOOF

Soof woont in Breda en groeit daar op in een gezin met 2 heerlijke kinderen. Als de kinderen zich eens verdrietig voelen is Soof er onvoorwaardelijk voor ze en vinden de kinderen steun bij haar. Soof is net als haar mama Fleur een echt knuffelbeertje. Ze gaat graag op vakantie met haar baasjes en zwemt er dan ook aardig op los. Ook doet ze het erg goed op de hondenschool, waar haar baasje nog steeds met succes traint met haar.

PIPPA

Pippa woont in Waalre bij een gezin met 3 stoere jongens, waar ze haar mannetje staat. Ze woont tegenover het bos en maakt elke dag een heerlijke boswandeling, samen met haar baasje. Alles wordt door haar nauwlettend in de gaten gehouden en is graag overal bij. Op vakantie naar Zeeland is een feest voor Pipa. Ze geniet hier enorm van. Strand, zee en de duinen. Wat een heerlijk hondenleven heeft ze toch....BO

Onze allerkleinste diva woont in Roosendaal bij een gezin waar ze dol op haar zijn. Boft zij even dat haar baasje vaak met haar naar het strand gaat.... want dat is het liefste wat ze doet. Heerlijk rennen en zich uitleven aan de Zeeuwse kust. Bo komt vaak even langs bij Fleur in de winkel om samen te spelen. Er zit net als bij mama Saar geen kwaad in dit kleine meisje. Ze laat zich graag en vaak verwennen.

SAMMIE

Onze ander kleine Top Doodletje is een zusje van Bo en woont in een leuk en lief gezin. Ze zijn dol op haar en verzorgen haar uitstekend. Ze heeft van die mooie ronde kraal oogjes waardoor je direct smelt. Sammie is goed opgevoed en een heel braaf meisje. Gelukkig staat ze wel haar mannetje in de drukte van het gezin. Soms mag ze mee naar kantoor met het baasje en dat vindt ze super gezellig. Een kleine lieverd is het.