Onze damesPip
Micha's Doodles Pip ALAEU4309- WALA00072860

Ons altijd blije Pip kwispelt de hele dag met haar staart. Ze woonde  samen met Joep onze eerste Labradoodle in Etten-Leur bij Sylvia. Ze waren een heerlijk stel!!
Pip heeft een zeer mensgericht karakter en is een echte knuffelkont. Ze rijdt graag mee in de bus van haar baasje. Een autorit kan haar niet lang genoeg duren. Pip is een echte allemans vriend(in). 
Na vele mooie pups is Pip inmiddels met pensioen. 

Fleur

Micha's Doodles Fleur ALAEU4804 - WALA00072862

Onze mooie Fleur woont bij Shirley in Bosschenhoofd. Ze geniet van alle aandacht van mensen die ze tegenkomt. Fleur is een lieve sociale doodle.

Na vele mooie pups is Fleur inmiddels met pensioen. Saar

Top Doodles Saar ALAEU6468 - WALA00072867

Onze kleine Saar is een echte spring in het veld die geen vlieg kwaad doet. Ze is graag bij het vrouwtje waarmee ze samenwoont in St. Willebrord. Ze houdt haar baasje goed in de gaten en volgt haar overal waar ze gaat. Saar drinkt haar water het liefst rechtstreeks uit de buitenkraan. Lekker koud en vers!! Kleine Moos (een dochter van Saar) komt vaak spelen en moeder en dochter kunnen het samen goed vinden. Ze kijkt graag over de bank naar buiten om te zien wat er op straat gebeurt. Kortom een heerlijke volgzame doodle.

Na vele mooie pups is Saar inmiddels met pensioen. 

 Lara

Top Doodles Lara ALAEU6467 - WALA00072864

Lara oftewel Laartje zoals we haar vaak noemen. Ze woont in Zundert in een gezin met 2 lieve kinderen. Ze heeft een grote tuin tot haar beschikking, waarin ze na hartenlust speelt en rent. Lara heeft van die lieve oogjes waar je gewoon in verdrinkt. Ze is een stabiele hond die net als alle andere doodles graag bij je komt voor een knuffel. Ze kan soms ook een klein beetje ondeugend zijn. Maar ja die oogjes hè........

Na vele mooie pups is Lara inmiddels met pensioen.Soof

Top Doodles Soof ALAEU7760 - WALA00072863

Soof woont in Breda en groeit daar op in een gezin met 2 heerlijke kinderen. Als de kinderen zich eens verdrietig voelen is Soof er onvoorwaardelijk voor ze en vinden de kinderen steun bij haar. Soof is net als haar mama Fleur een echt knuffelbeertje. Ze gaat graag op vakantie met haar baasjes en zwemt er dan ook aardig op los. Ook doet ze het erg goed op de hondenschool, waar haar baasje nog steeds met succes traint met haar.

Na vele mooie pups is Soof inmiddels met pensioen.

Pippa

Top Doodles Pippa ALAEU7759 - WALA00072869

Pippa woont in Waalre bij een gezin met 3 stoere jongens, waar ze haar mannetje staat. Ze woont tegenover het bos en maakt elke dag een heerlijke boswandeling, samen met haar baasje. Alles wordt door haar nauwlettend in de gaten gehouden en is graag overal bij. Op vakantie naar Zeeland is een feest voor Pipa. Ze geniet hier enorm van. Strand, zee en de duinen. Wat een heerlijk hondenleven heeft ze toch....

Na vele mooie pups is Pippa inmiddels met pensioen.Bo

Top Doodles Bo ALAEU8913 - WALA00072866

Onze allerkleinste diva woont in Roosendaal bij een gezin waar ze dol op haar zijn. Boft zij even dat haar baasje vaak met haar naar het strand gaat.... want dat is het liefste wat ze doet. Heerlijk rennen en zich uitleven aan de Zeeuwse kust. Bo komt vaak even langs bij Fleur in de winkel om samen te spelen. Er zit net als bij mama Saar geen kwaad in dit kleine meisje. Ze laat zich graag en vaak verwennen.

Na vele mooie pups is Bo met pensioen.

Sammie

Top Doodles Sammie ALAEU8912 - WALA000772870

Onze ander kleine Top Doodletje is een zusje van Bo en woont in een leuk en lief gezin. Ze zijn dol op haar en verzorgen haar uitstekend. Ze heeft van die mooie ronde kraal oogjes waardoor je direct smelt. Sammie is goed opgevoed en een heel braaf meisje. Gelukkig staat ze wel haar mannetje in de drukte van het gezin. Soms mag ze mee naar kantoor met het baasje en dat vindt ze super gezellig. Een kleine lieverd is het.
Pixel

Top Doodles Pixel ALAEU12168 - WALA00072868

Pixel is ons fotomodelleke. Haar baasje is namelijk fotografe van beroep, vandaar haar naam Pixel. Alleen stilzitten voor de lens lukt niet altijd; ze vind de camera veel interessanter. Verder is het een heerlijke knuffelkont en is ze ontzettend lief en voorzichtig met kleine kinderen. Pixel gaat graag overal mee naartoe, maar het liefst van alles, gaat ze naar het chalet van haar baasjes in de Brabantse bossen waar ze samen heerlijke wandelingen maken. Met haar onschuldige blik pakt ze iedereen in! 


Doris

Top Doodles Doris ALAEU11010 - WALA000772865

Doris haar baasje is lerares op een basisschool en zodoende is Doris opgeleid tot schoolhond. Doris is een echte steun voor kinderen die dat even nodig hebben, dat voelt ze feilloos aan. Doris vindt naar school gaan dan ook het allerleukste. Ze geniet daar van alle aandacht die ze krijgt. Haar verjaardagen worden op school uitgebreid gevierd, ze wordt dan uit volle borst toegezongen door de hele klas. Thuis maakt ze, vaak en graag, lange boswandelingen met haar baasjes en Berbel, haar Top Doodles "zusje". Samen hebben ze het erg leuk in Oosteind.Kiki

Top Doodles Kiki ALAEU12046 - WALA00054836

Kiki is een klein en super leuk meisje. Ze woont in Roosendaal waar ze geen aandacht tekort komt bij haar zorgzame baasjes en drie kinderen, die dol op haar zijn en zij op hun. Ze is graag overal bij en luistert heel erg goed; ze heeft namelijk verschillende cursussen gevolgd met haar baasje. Ze mag ook altijd met het gezin mee op vakantie. Je snapt dat haar die vakanties niet lang genoeg kunnen duren. Natuurlijk is ze soms ook wel eens ondeugend, maar op een grappige manier, waardoor je niet boos op haar kunt worden. Een heerlijk maatje waar je direct voor smelt als je in die kraaloogjes kijkt.

Moos 

 Top Doodles Moos ALAEU12115 - WALA00054869

Onze zorgzame Moos woont in een gezin met twee jonge kinderen.
Samen hebben ze daar de grootste lol als bijvoorbeeld Fay achter Moos aanhobbelt met een borstel en Moos natuurlijk denkt neeeeeeee nu niet!
Al haar speelgoed deelt ze met de kids dat is zo lief!
Samen lekker op de bank tekenfilms kijken is natuurlijk ook een leuke bezigheid en daar geniet Moos natuurlijk van.
Kortom Moos is de ideale gezinshond!

 

Odie
Top Doodles Odie ALAEU13504 - Wala00054870
Odie is een geweldig dametje met een open en spontaan karakter. Odie is uitgegroeid tot een klein medium meisje. Wij zijn echt blij met haar, net zoals het gezin waar woont in Etten-Leur.
Odie is overal voor in met haar speelse karakter en is daarom echt een Labradoodle waar iedereen dol op is.
Ze heeft mooie rode vacht dus we kijken met spanning uit naar haar eerste pups die waarschijnlijk in 2023 geboren gaan worden en die hopelijk veel erven van haar karakter.
Liv

Top Doodles Liv ALAEU14342 - Wala00054871

Ah ja onze kleine Liv.
Liv is een dochter van Bo en woont ook samen met Bo in hetzelfde gezin.
Liv heeft gelukkig de genen van haar moeder geërfd en zal geen vlieg kwaad doen!
Ze is net als mama Bo erg lief maar kan op haar tijd natuurlijk ook wel een beetje ondeugend zijn.
Het allerleukste vind Liv als onze Pip komt logeren want samen zijn ze echt hele grote vriendinnen.
Dus elk logeerpartijtje is een feestje. 


F lo

Top Doodles Flo ALAEU13496 - Wala00087227

Flo is een kleine medium Labradoodle met een bijna TE schattig snoetje. Flo is een dochter van Fleur en een echte hartenbreker. Ze woont in Breda, waar ze een graag geziene hond is. Overal krijgt ze wel een aai of een knuffel en ze vindt dat heerlijk.

Haar favoriete speelgoed is de bal. Zo rent ze elke dag fanatiek achter haar blauwe en oranje ballen aan om vervolgen af te koelen in haar poedelbadje. Flo heeft het "poedelen" tot kunst verheven. Daarnaast is Flo vaak met haar Labrador vriendin Choco in het hondenbos te vinden. Daar weten de dames er elke keer weer een feestje van te maken.

Naast alle activiteiten is Flo een echte gezinshond. Pas als iedereen veilig thuis is, doet Flo haar oogjes dicht. 's Ochtends vroeg ligt zij vervolgens weer keurig te wachten totdat ze aan een nieuwe dag mag beginnen. Kortom een in alle opzichten geweldige Labradoodle.

Suus
Top Doodles Suus ALAEU11261 - Wala00054839
Suus is dol op kinderen en laat dit ook altijd graag merken. Ze is gek op spelletjes doen en vindt vooral verstoppertje spelen ontzetten leuk. Suus is ook dol op "grote" mensen en is binnen korte tijd beste vrienden met bezoek dat thuis komt. Buitenshuis zijn mensen ook snel fan van Suus, omdat ze een enthousiaste, lieve en kleine Doodle is. Bovendien is ze erg knap en schattig om te zien. Suusje is erg zorgzaam en kroelt graag met haar baasjes. Ze geniet ook enorm van het geborsteld en getrimd te worden. Zolang ze maar veel aandacht krijgt!