Top Doodles
Original Australian LABRADOODLES

ONZE HEREN
JOEP


Dog's Paradise Joep


Is onze allereerste Labradoodle. Hij woont al sinds 2008 bij ons en is geboren bij Dog's Paradise. Joep heeft een superlief en zachtaardig karakter.


14 Jaar lang hebben we van onze Joep mogen genieten, helaas hebben we van onze allergrootste hondenvriend  afscheid moeten nemen. De hondenhemel heeft er een topper bij. We missen hem enorm!


MOJO

Top Doodles Mojo ALAEU14343 - WALA000554832


Dit is onze superknappe maar bovenal lieve Mojo. HIj heeft een goed stabiel karakter met een bijzonder mooie bouw.
Alle testen om vader te mogen worden heeft Mojo glansrijk doorstaan.
Mojo woont in Etten Leur bij een heel leuk gezin waar ze  ook een bed en breakfast hebben, dus aan aandacht heeft hij geen gebrek. Ook gaat Mojo graag zelf op vakantie, het maakt hem niet uit waarnaar toe als hij er maar bij is.
Het is een heerlijk knuffelbeest en zeer mensgericht.


 


 


BEER

Green Doodles Beer ALEU16700 - WALA00076035 


Beer is een mannetje voor de nabije toekomst. Hij wordt binnenkort gekeurd op alles en zal dan hopelijk voor mooie nakomelingen zorgen! Dat zullen zeker weten hele knappe pups gaan worden met zo’n papa. Beer is een grappige en soms ondeugende Labradoodle met een Top karakter.
Het liefst speelt hij in het water en zand zodat je wel kunt nagaan hoe hij er soms uitziet. Gelukkig woont hij bij twee baasjes die er (meestal) om kunnen lachen en hem dan weer voor de zoveelste keer schoonwassen. Beer is leergierig en doet het samen met zijn baasje uitmuntend op verschillende cursussen.MILO

Van de Annahoeve’s Milo ALAEU16577 - WALA00054832
Milo moet nog heel eventjes wachten voordat hij gekeurd mag worden.
Milo is uitgegroeid tot een prachtige Labradoodle. Het liefst hangt hij  over de bank, om naar voorbijkomende mensen en kinderen te kijken. Stoeien met zijn baasje is ook één van zijn favoriete bezigheden. Binnenkort word hij ”grote broer”. In het gezin waar hij woont verwachten ze een baby . Het kan niet anders dan dat die twee grote vrienden gaan worden.
Kortom Milo is een heerlijke speelse Labradoodle.

OLLY

Doodle baby’s Olly ALAEU18245 - WALA00081315

 


Olly moet eerst nog even uitgroeien tot een volwassen mannetje voordat hij hopelijk voorjaar/ zomer van 2023 aan ons fokprogramma kan worden toegevoegd.
Olly heeft een hele mooie zachte fleecevacht. Hij heeft bijzonder aanhankelijk en slim karakter.
Olly woont in Roosendaal bij Stitch een andere Labradoodle en samen zijn ze echte maatjes.
Zo leuk om te zien die twee!